Óratípusok

Tudj meg többet rólam és az óráimról!

Sziasztok!

Ági vagyok, olasz nyelvtanár!

Amikor huszonix évvel ezelőtt olasz nyelvtanári képzésre jelentkeztem Szegeden, nem a tanítás volt a fő motivációm. Olaszul akartam élni, beszélni, gondolkodni, átérezni a Dolce Vitát, hangosan és hadonászva vitatkozni, ahogy azt az olaszok teszik és amibe betekintést is nyertem az olaszországi munkáim során. Ugyanezt - immár 4 év főiskola és 20 év tanítási tapasztalat után - szeretném átadni neked, leendő diákomnak, hogy ne csak a könyvből ismerd meg az olasz nyelvet. Ennek érdekében használunk videókat, dalszövegeket, autentikus anyagokat, játékokat és, hogy akár buszon ülve is tudj gyakorolni kapsz szókártyákat és egyéb internetes anyagot.

Természetesen nem csak szórakozunk az órákon, nagyon komoly munkát végzünk annak érdekében, hogy örömmel és könnyen fejezd ki magad egy nyaralás alkalmával vagy akár a nyelvvizsgán, hiszen arra is fel tudlak készíteni.

Órák, amikre jelentkezhetsz

Tanfolyam jellegű órák
Tanfolyam jellegű órák

Legyen kéznél a könyved füzeted, tollad, kávéd. Pont olyan mint ha szemben ülnénk egymással az asztalnál, csak éppen ott a képernyő. Kezdődhet az online olasz nyelvtanulás!

A Nouvissimo progetto italiano könyv alapján fogjuk ezt a csodás nyelvet megtanulni, így 1 év alatt az alap, 2 év alatt pedig a középfokra is elérhetsz.

A tanfolyam alatt a tankönyvi anyagon kívül minden extra segítséget is megkapsz, ami segíti a haladásod és fenntartja a lelkesedésed!

Az órák a Google Meet-en keresztül mennek!

Korrepetálás, felzárkózás
Korrepetálás, felzárkózás

Ha suliban tanulsz olaszul és csak gyakorlásra, magyarázatra van szükséged akkor segítek.

Azt a tankönyvet használjuk amit te a suliban, de kiegészítjük azzal a gyakorlóanyaggal, amit én állítottam össze az évek során.

Nem előzzük meg sem a tanárodat, sem a társaidat, csak ismételjük, gyakoroljuk, hogy lépést tudj tartani az elvárásokkal.

Olasz nyelvvizsga felkészítő
Olasz nyelvvizsga felkészítő

BME, OrigóMinden létező kiadvánnyal, letölthető dokumentummal, hanganyaggal, elmúlt évek nyelvvizsgáival, célirányosan csak a nyelvvizsgára készülőknek való órák.